Kursus

Clientside programmering

Deltageren kan anvende HTML, CSS og JavaScript til at udvikle og style responsive og dynamiske client hjemmesider. Deltageren kan her anvende opnået viden om HTML strukturen og semantikken, CSS-strukturen, CSS til styling, grundlæggende JavaScript kommandoer og strukturer og herunder hvordan JavaScript anvendes til at gøre client hjemmesider responsive.

Fakta

Navn:
Clientside programmering
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
5,0 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 128 - 192 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2259
Fagkode:
49500-

-

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til faglærte personer, inden for det datatekniske område, og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med udvikling af responsive client hjemmesider.Det anbefales, at deltageren inden kursus start har kendskab til et højniveau programmeringssprog.

Mål

Deltageren kan: -Anvende HTML til grundlæggende web-programmering af client hjemmesider. -Anvende HTML formularer. Anvende HTML struktur og semantik. -Anvende links, billeder samt tabeller på HTML sider. -Anvende CSS til styling af for eksempel tekst, links og tabeller. -Anvende CSS til at lave dynamisk styling af en client hjemmeside. -Anvende grundlæggende JavaScript kommandoer og strukturer. -Anvende CSS/JavaScript til at gøre en client hjemmeside responsiv. -Redegøre for Client-Server modellen. Deltageren kan i forbindelse med 'Programmering: Clientside programmering' anvende sin opnåede viden til at udvikle og style responsive dynamiske client hjemmesider.

Varighed

5,0 dage

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde. Se Økonomi under AMU.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.