Kursus

Servering og betjening ved selskab og konference

Du kan vejlede gæster om planlægning og bestilling af arrangementer. Hertil kan du sammensætte menuer, drikkevarer, prissætte arrangementer og indrette lokalerne. Kompetencer kan opnås ved selskaber eller konferencer.

Fakta

Navn:
Servering og betjening ved selskab og konference
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
3 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 128 - 192 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2279
Fagkode:
48876-

-

Målgruppe

Medarbejdere der arbejder med servicering, modtagelse og betjening af gæster i forbindelse med ophold og/eller overnatning samt tryghed/sikkerhed i forbindelse hermed.

Mål

- Du kan vejlede gæster om planlægning og bestilling af arrangementer.- Du kan tage imod deltagere ved arrangementer.- Du kan sammensætte menuer og drikkevarer og prissætte arrangementer.- Du kan indrette og klargøre lokaler til arrangementer.- Du kan samarbejde og kommunikere med virksomhedens ørige afdelinger.- Du kan dække op til arrangementer herunder dekorationsopgaver med blomster, grønt og frugt.- Du kan foretage afrydning og følge op på arrangementet herunder, afregning og evaluering med gæsten.- Du kan vejlede ved betjening og anvendelse af almindelige AV-udstyr.

Varighed

3 dage

Eksamen

Der er ingen eksamen. Uddannelsesstedet skal udstede et uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde. Se Økonomi under AMU.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.