Kursus

Anretningsformer under en epidemi

På dette kursus lærer ud at begrænse risikoen for smittespredning, når du anretter en buffet. Du lærer samtidig at indarbejde hensyn til bæredygtighed og madspild.

Fakta

Navn:
Anretningsformer under en epidemi
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
1 dag.
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2279
Fagkode:
49783-

-

Målgruppe

Målgruppen er faglærte og medarbejdere med arbejdserfaring inden for madproduktion, servering og anretning.

Mål

Du kan anrette en buffet, som tager hensyn til bæredygtighed, økonomi og begrænser smittespredning. I den forbindelse kan du:- Anvende viden om smittespredning i anretningen af en buffet.- Forklare om bæredygtighed og økonomi i forbindelse med anretning af buffet med fokus på smittespredning- Forklare om reduktion af madspild ved udportionering af retter til buffet

Varighed

1 dag.

Prøve

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.