Kursus

Sammensætning af menu i restaurant og kantine

Deltageren kan kreativt anvende de fem sensoriske grundsmages i planlægning og tilberedning af menuer i restaurant og kantine. Der lægges særlig vægt på, at deltageren kan inddrage dansk og international madkultur.

Fakta

Navn:
Sammensætning af menu i restaurant og kantine
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
3 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 126 - 188 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
?
Fagkode:
45492-

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurant, kantine og catering

Mål

Deltageren kan kreativt anvende de fem sensoriske grundsmages i planlægning og tilberedning af menuer i restaurant og kantine. Der lægges særlig vægt på, at deltageren kan inddrage dansk og international madkultur ved sammensætning af forskellige menuer. Deltageren kan endvidere anvende faglige udtryk og efterleve gældende hygiejneregler.

Varighed

3 dage

Eksamen

Der er ingen eksamen.Uddannelsesstedet skal udstede et uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i uddannelsens målformulering.

Økonomi

AMU-kurser koster normalt mellem 124 og 186 kr. pr. dag i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen kan desuden afhænge af din uddannelsesbaggrund, og den kan bortfalde i en række tilfælde, se Økonomi under AMU.

Det enkelte uddannelsessted kan oplyse mere om de økonomiske vilkår under en AMU-uddannelse.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne. Søger du VEU-godtgørelse, må undervisningen ikke være tilrettelagt som fjernundervisning.

Kvalifikationsniveau

Kurserne er placeret på niveau 4 i den danske kvalifikationsramme for livslang læring. Kvalifikationsrammen går fra niveau 1-8 og definerer det forventede udbytte af undervisningen. Læs mere om Kvalifikationsniveau for voksenuddannelser