Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Kursus
Råvarer i køkkenet - trin 2
Du kan vurdere kvaliteten af råvarer og hel- og halvfabrikata ift. pris, udseende, smag og sensoriske kvaliteter, mærkning samt opbevaring. Du kan også beregne forbrug og svindprocent for en given ret. Ved kursusstart forudsættes det, at du har kompetencer svarende til 'Råvarer i køkken - trin 1.
Fakta
- Navn:
- Råvarer i køkkenet - trin 2
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2281
- Fagkode:
- 48827-
-
Mål
Du kan for de mest anvendte råvarer i produktionskøkkenet:- Kvalitetsvurdere råvarer samt hel- og halvfabrikata i forhold til pris, udseende, smag og mærkning samt sikre korrekt opbevaring. - Vurdere råvarers og tilberedte produkters sensoriske kvaliteter.- Rense og klargøre råvarer, så næringsstofferne bedst muligt bevares - Kalkulere forbrug og svindprocent for en given ret.