Kursus

Økologisk planlægning og produktion i cafeteria

Faget giver viden om fremstilling af cafeteriamad på basis af økologiske råvarer.

Fakta

Navn:
Økologisk planlægning og produktion i cafeteria
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
5 dage.
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 126 - 188 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2689
Fagkode:
30356-

Økologisk planlægning og produktion i cafeteria er et enkeltfag fra uddannelsen til gastronom.

Målgruppe

Faget henvender sig til personer, der arbejder med eller gerne vil arbejde med fremstilling af cafeteriamad på basis af økologiske råvarer.

Mål

Målet er, at du - ved hjælp af økologiske råvarer - rutinemæssigt og kreativt kan tilberede, udportionere og anrette de varme, lune og kolde anretninger samt fastfood, som almindeligt forekommer i cafeteriaer.

Du kan emballere økologiske retter, der sælges 'ud af huset'.

Du kan arbejde både selvstændigt og sammen med andre.

Du kan vælge leverandører og alternative råvarer i forhold til udbud og økonomi.

Du kan udøve 'grøn' markedsføring.

Varighed

5 dage.

Eksamen

Faget afsluttes med en bedmmelse.

Økonomi

AMU-kurser koster normalt mellem 108 og 184 kr. pr. dag i deltagerbetaling. På det pædagogiske område og på social- og sundhedsområdet er der som hovedregel ingen deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen kan desuden afhænge af din uddannelsesbaggrund, og den kan bortfalde i en række tilfælde, se Økonomi under AMU.

Det enkelte uddannelsessted kan oplyse mere om de økonomiske vilkår under en AMU-uddannelse.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne. Søger du VEU-godtgørelse, må undervisningen ikke være tilrettelagt som fjernundervisning.

Kvalifikationsniveau

Kurserne er placeret på niveau 4 i den danske kvalifikationsramme for livslang læring. Kvalifikationsrammen går fra niveau 1-8 og definerer det forventede udbytte af undervisningen. Læs mere om Kvalifikationsniveau for voksenuddannelser