Kursus

Menusammensætning

Deltageren kan sammensætte en menu ud fra virksomhedens sortiment i forhold til tilberedning og anretning, farve, udseende, sæson og pris. Der lægges vægt på madens ernæringsmæssige indhold og sammensætning.

Fakta

Navn:
Menusammensætning
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
4 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
?
Fagkode:
44603-

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, kantiner og lignende.

Mål

Deltageren kan sammensætte en menu ud fra virksomhedens sortiment i forhold til tilberedning og anretning, farve, udseende, sæson og pris. Der lægges vægt på madens ernæringsmæssige indhold og sammensætning. Desuden skal deltageren medvirke ved udarbejdelse af relevant salgsmateriale på dansk og engelsk, manuelt og ved brug af IT.

Varighed

4 dage

Eksamen

Uddannelsesstedet skal udstede et uddannelsesbevis til de deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i uddannelsens målformulering.

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.

Kvalifikationsniveau

Kurserne er placeret på niveau 4 i den danske kvalifikationsramme for livslang læring. Kvalifikationsrammen går fra niveau 1-8 og definerer det forventede udbytte af undervisningen. Læs mere om Kvalifikationsniveau for voksenuddannelser