Kursus

Grill - åben ild i restauranten

Kurset giver kompetencer til at udvikle retter, der kan tilberedes på åben grill blandt gæster i restauranten, og lave velegnet marinering. Deltageren vil kunne anvende den bedst egnede tilberedningsmetode og -teknik i forhold til grilltype og brændselsform og samtidig opretholde god fødevarehygiejne og sikkerhed. Kurset giver redskaber til at gå i dialog med gæsten og sammen skabe en positiv helhedsoplevelse

Fakta

Navn:
Grill - åben ild i restauranten
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
2,0 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 126 - 190 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2281
Fagkode:
48434-

-

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med madfremstilling og tilberedning af mad på åben grill i restaurant blandt gæster.

Mål

Deltageren kan udvikle retter, der kan tilberedes på åben grill blandt gæster i restauranten. Deltageren kan anvende den bedste tilberedningsteknik og -metode i forhold til den valgte grill og brændselsform. Deltageren kan opretholde god fødevarehygiejne og sikkerhed under tilberedningen på åben grill blandt restaurantens gæster. Deltageren kan anvende viden om marinader, rubs og aromaer til at lave velegnet marinering med fokus på marinadens sensoriske egenskaber. Deltageren kan gå i dialog med gæsten om den tilberedte mad på grill og skabe en positiv helhedsoplevelse sammen med gæsten.

Varighed

2,0 dage

Eksamen

Der er ingen eksamen. Uddannelsesstedet skal udstede et uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde. Se Økonomi under AMU.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Vis hold Skjul hold

Zealand Business College