Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Kursus
Fremstilling af supper og saucer - trin 2
Du kan anvende bouilloner og supper til fremstilling af ægte saucer til forskellige kødtyper. Du kan også anvende avancerede metoder til fremstilling af supper og garniture samt fremstille consommé, creme, puré og veloutésupper. Ved kursusstart skal du have kompetencer svarende til 48830 Fremstilling af supper og saucer - trin 1
Fakta
- Navn:
- Fremstilling af supper og saucer - trin 2
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2281
- Fagkode:
- 48831-
-
Mål
Du kan:- Fremstille og anvende fonder og bouilloner til tilberedning af supper og saucer, herunder ægte saucer til forskellige kød- og fisketyper. - Anvende avancerede metoder til fremstilling af supper og garniture. - Fremstille consommé, creme, puré og veloutésupper.- Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.