Kursus

Branding af spisestedets menukort

Du kan anvende spisestedets koncept til at udvikle menuer og markedsføre virksomhedens menukort. Yderligere kan du sammensætte menuer med udgangspunkt i spisestedet og medvirke til at synliggøre spisestedet på relevante medieplatforme.

Fakta

Navn:
Branding af spisestedets menukort
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
3 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 126 - 190 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2281
Fagkode:
48841-

-

Målgruppe

Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Mål

Du kan: - Anvende spisestedets koncept, der udtrykkes fx i interiør, retter og værtskab, til at udvikle menuer og markedsføre virksomhedens menukort. - Anvende principperne i menu engineering til at analysere og udarbejde menukort målrettet spisestedets gæster.- Anvende menu engineering til at sammensætte menuer ud fra spisestedets retter, vine og andre drikkevarer.- Medvirke til synliggørelse af spisestedet på relevante medieplatforme ud fra kendskab til aktuelle sociale medier.

Varighed

3 dage

Eksamen

Der er ingen eksamen. Uddannelsesstedet skal udstede et uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde. Se Økonomi under AMU.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.