Medarbejdere,som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener, og som har direkte kontakt med slutbrugere.

Kursus
Service og brugerbetjening omkring måltidet
Du kan anvende værtskab og egen værtsrolle til at skabe en positiv måltidsstemning og måltidsoplevelse. Du kan betjene og servicere forskellige brugere og kunder inden for køkkenets rammer og samarbejde professionelt og tværfagligt.
Fakta
- Navn:
- Service og brugerbetjening omkring måltidet
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 128 - 192 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2286
- Fagkode:
- 48794-
-
Økonomi
De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.
Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde. Se Økonomi under AMU.
Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.