Kursus

Mad til vegetarer og veganere

Du kan planlægge og fremstille mad til vegetarer og veganere ud fra viden om vegetariske kostformer, som følger anbefalingen for normalkost. Du kan tilberede frugt og grøntsager til både varme og kolde retter samt endvidere anrette og præsentere retter, som giver en sensorisk oplevelse.

Fakta

Navn:
Mad til vegetarer og veganere
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
3 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 126 - 190 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2286
Fagkode:
48781-

-

Målgruppe

Produktionsmedarbejdere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Mål

Du kan ud fra viden om vegetariske kostformer planlægge og fremstille mad til vegetarer og veganere, som lever op til anbefalingen for normalkost.Du kan tilberede frugt og grøntsager samt bælgfrugter til forskellige former for varme og kolde retter.Du kan anrette og præsentere vegetariske og veganske retter, så brugerne får en god sensorisk oplevelse.

Varighed

3 dage

Eksamen

Der er ingen eksamen. Uddannelsesstedet skal udstede et uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde. Se Økonomi under AMU.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Vis hold Skjul hold

EUC Nordvest

Hotel- og Restaurantskolen

Kold College

TECHCOLLEGE

Zealand Business College