Produktionsmedarbejdere og teamledere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener. Kurset er 1. trin ud af 2 og giver de kompetencer, der er forudsætning for deltagelse 48804 Måltider til småtspisende 2.
Kursus
Måltider til småtspisende 1
Du kan tilberede og anrette måltider ud fra viden om principper for kost til småtspisende og anvende specialprodukter i forhold til kostformen. Kurset er 1. trin ud af 2 og giver de kompetencer, der er forudsætning for deltagelse 48804 Måltider til småtspisende 2.
Fakta
- Navn:
- Måltider til småtspisende 1
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2286
- Fagkode:
- 48803-
-