Kursus

Kvalitetsudvikling af måltider

Du kan tilberede og anrette måltider i forhold til kulinarisk kvalitet for brugeren inden for en given økonomisk ramme. Du kender endvidere til kvalitetsforhold mht. valg af råvarer og fremstillingsmetoder, der kan påvirke den kulinariske kvalitet.

Fakta

Navn:
Kvalitetsudvikling af måltider
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
5 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 126 - 190 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2286
Fagkode:
48806-

-

Målgruppe

Produktionsmedarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Mål

- Du kan sammensætte, tilberede og anrette måltider med henblik på den størst mulige kulinariske måltidskvalitet for brugeren indenfor en given økonomisk ramme. - Du kan kende faktorer, der påvirker måltidets kulinariske kvalitet, herunder valg af relevante råvarer og tilberedningsmetoder. - Du kan udvikle og anvende kvalitetsparametre for produktion og genopvarmning af måltider.

Varighed

5 dage

Eksamen

Der er ingen eksamen. Uddannelsesstedet skal udstede et uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde. Se Økonomi under AMU.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Vis hold Skjul hold

Mercantec