Kursus

Diæter ved allergi og fødevareintolerance

Du kan planlægge, tilberede og deklarere ernæringsrigtige måltider til personer med fødevareallergi/intolerance. Du kan anvende faktablade og varedeklarationer for anvendte halv- og helfabrikata i udarbejdelsen af retter. Kursets kompetencer opnås i forhold til cøliaki/glutenintolerance, mælkeallergi/laktoseintolerance.

Fakta

Navn:
Diæter ved allergi og fødevareintolerance
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
2 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2286
Fagkode:
48792-

-

Målgruppe

Produktionsmedarbejdere og teamledere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Mål

- Du kan planlægge, tilberede og deklarere ernæringsrigtige måltider til personer med føde-vareallergi/ intolerance. - Du kan anvende specialprodukter i forhold til at undgå et givent allergen.- Du kan anvende faktablade og varedeklarationer for anvendte halv- og helfabrikata i udarbejdelsen af deklarationer på de enkelte retter.Kursets kompetencer opnås i forhold til:___ Cøliaki/glutenintolerance___ Mælkeallergi/laktoseintolerance

Varighed

2 dage

Prøve

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.