Produktionsmedarbejdere og teamledere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.
Kursus
Diæter ved allergi og fødevareintolerance
Du kan planlægge, tilberede og deklarere ernæringsrigtige måltider til personer med fødevareallergi/intolerance. Du kan anvende faktablade og varedeklarationer for anvendte halv- og helfabrikata i udarbejdelsen af retter. Kursets kompetencer opnås i forhold til cøliaki/glutenintolerance, mælkeallergi/laktoseintolerance.
Fakta
- Navn:
- Diæter ved allergi og fødevareintolerance
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2286
- Fagkode:
- 48792-
-
Mål
- Du kan planlægge, tilberede og deklarere ernæringsrigtige måltider til personer med føde-vareallergi/ intolerance. - Du kan anvende specialprodukter i forhold til at undgå et givent allergen.- Du kan anvende faktablade og varedeklarationer for anvendte halv- og helfabrikata i udarbejdelsen af deklarationer på de enkelte retter.Kursets kompetencer opnås i forhold til:___ Cøliaki/glutenintolerance___ Mælkeallergi/laktoseintolerance