Kursus

Sundere smørrebrød

Du kan anvende flere tilberedningsmetoder i fremstillingen af mere ernæringsrigtige smørrebrødskomponenter, som fremmer den sensoriske kvalitet. Ud fra viden om sensorik og ernæring kan du udvælge og kombinere råvarer og halvfabrikata ved tilberedning og anretning.

Fakta

Navn:
Sundere smørrebrød
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
2 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2286
Fagkode:
48784-

-

Målgruppe

Produktionsmedarbejdere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Mål

Du kan anvende forskellige tilberedningsmetoder i fremstillingen af mere ernæringsrigtige smørrebrødskomponenter, som fremmer den sensoriske kvalitet. Du kan ud fra viden om sensorik og ernæring udvælge og kombinere råvarer og halvfabrikata til tilberedning og anretning af pålæg og pynt til smørrebrød.

Varighed

2 dage

Eksamen

Der er ingen eksamen. Uddannelsesstedet skal udstede et uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.