Kursus

Økologi i den daglige madproduktion

Du kan planlægge og producere økologiske måltider ud fra viden om udbud af økologiske råvarer i sæson. Du kan endvidere anvende tilberednings- og konserveringsmetoder i fremstillingen af sæsonbestemte økologiske retter. Uddannelsens kompetencer kan opnås for henholdsvis sommer og vintersæson.

Fakta

Navn:
Økologi i den daglige madproduktion
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
3 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 126 - 190 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2286
Fagkode:
48775-

-

Målgruppe

Produktionsmedarbejdere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Mål

- Du kan planlægge og producere økologiske måltider på baggrund af viden om udbud af økologiske råvarer i sæson. - Du kan anvende forskellige former for smagsgivere til økologiske retter for at understøtte en bredere variation af måltidet. - Du kan anvende tilberednings- og konserveringsmetoder i fremstillingen af sæsonbestemte, økologiske produkter, retter eller måltider. Uddannelsens kompetencer opnås for henholdsvis sommer og vintersæson.

Varighed

3 dage

Eksamen

Der er ingen eksamen. Uddannelsesstedet skal udstede et uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde. Se Økonomi under AMU.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Vis hold Skjul hold

Hotel- og Restaurantskolen