Kurset retter sig mod medarbejdere, der arbejder professionelt med fremstilling af desserter og festkager.

Fremstilling af desserter og festkager
Fakta
- Navn:
- Fremstilling af desserter og festkager
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 3 dage.
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 128 - 192 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2267
- Fagkode:
- 49434-
-
Mål
Du kan:- Fremstille og produktudvikle et udvalg af desserter og festkager.- Dekorere desserter og anvende køle- og fryseteknikker i forhold til holdbarheden.- Kvalitetsvurdere råvarer og fædige desserter samt prissætte dem.- Planlægge og fremstille et udvalg af festkager: Bryllups- etage-, fromage- og lagkager.- Portionsberegne og smagssammensætte festkagerne- Dekorere og opsætte festkager til receptioner, dessertbuffet og vinduesdekoration.- Kvalitetsvurdere råvarer og produkter samt prissætte dem.
Økonomi
De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.
Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde. Se Økonomi under AMU.
Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.