Kursus

Menusammensætning

Du kan sammensætte eller tilpasse menuer i restaurant, kantine og catering - under hensyn til sæson og sortiment, tilberedning og pris, næringsmæssigt indhold og gæsters ønsker og behov. Du kan også medvirke til at udarbejde et menukort (digitalt). Kurset kompetencer kan opnås på dansk eller engelsk.

Fakta

Navn:
Menusammensætning
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
2 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 126 - 190 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2281
Fagkode:
48842-

-

Målgruppe

Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Mål

Du kan: - Sammensætte menuer under hensyn til sæson og sortiment, tilberedning og pris samt næringsmæssigt indhold. - Tilpasse menuer ud fra gæsters ønsker og behov. - Udvikle menuer med udgangspunkt i at give gæsterne en gastronomisk helhedsoplevelse. - Medvirke ved udarbejdelse af digitalt menukort.Kurset gennemføres som: ________ Menusammensætning på dansk________ Menusammensætning på engelsk

Varighed

2 dage

Eksamen

Der er ingen eksamen. Uddannelsesstedet skal udstede et uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde. Se Økonomi under AMU.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Vis hold Skjul hold

AMU Nordjylland

Zealand Business College