Kursus

Molekylær gastronomi

Du kan ud fra viden om principperne bag molekylær gastronomi arbejde med traditionelle råvarers form, konsistens og karakter ved tilberedning samt arbejde med smag, duft og udseende i den gastronomiske proces og udvikle forfine madoplevelsen for gæster.

Fakta

Navn:
Molekylær gastronomi
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
2 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 126 - 190 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2281
Fagkode:
48843-

-

Målgruppe

Faglærte gastronomer eller tilsvarende medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Mål

Du kan ud fra viden om principperne bag molekylær gastronomi arbejde med:- Traditionelle råvarers form, konsistens og karakter ved tilberedning. - Påvirkning af smag, duft og udseende under den gastronomiske proces.- At udvikle og forfine smags- og madoplevelsen for gæsterne i restauranten.

Varighed

2 dage

Eksamen

Der er ingen eksamen. Uddannelsesstedet skal udstede et uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde. Se Økonomi under AMU.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.