Kursus

Danske tapas

Du kan komponere, tilberede og anrette tapas med inspiration fra det danske køkken og den spanske tapas tradition. Du kan anvende sensoriske redskaber til at forfine måltidsoplevelsen.

Fakta

Navn:
Danske tapas
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
2 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 126 - 190 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2281
Fagkode:
48835-

-

Målgruppe

Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Mål

Du kan: - Komponere tapasretter der er inspireret af det danske køkken og dets råvarer og den spanske tradition for tapas.- Planlægge, tilberede og anrette tapas i passende portionsstørrelser til alle anledninger- Anvende sensoriske redskaber til at udvikle og forfine måltidsoplevelsen. - Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Varighed

2 dage

Eksamen

Der er ingen eksamen. Uddannelsesstedet skal udstede et uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde. Se Økonomi under AMU.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Vis hold Skjul hold

TECHCOLLEGE