Kursus

Operatør ved CNC-styret kantpresse, trin 2

Du lærer ud fra gældende sikkerhedsprocedurer at opstille og programmere en CNC-styret kantpresse. Du lærer endvidere at forstå og arbejde med metode og produktionsgrundlag og kan opmåle og kvalitetsbestemme fremstillede emner.

Fakta

Navn:
Operatør ved CNC-styret kantpresse, trin 2
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
5 dage.
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 124 - 186 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2230
Fagkode:
48920-

-

Målgruppe

AMU-kurset henvender sig primært til ufaglærte og faglærte, der har - eller søger - arbejde i metal- og maskinindustrien.

Mål

Efter gennemført uddannelse:Kan deltageren ud fra gældende sikkerhedsprocedurer opstille og programmere en CNC-styret kantpresse.Kan deltageren forstå og arbejde med metode og produktionsgrundlag og endvidere opmåle og kvalitetsbestemme fremstillede emner.Kan deltageren beregne pladeudfoldning og overføre sin viden til opstilling ved CNC-styret kantpresse.Opnår deltageren grundlæggende viden om betjening af CNC-styret kantpresse med 8 aksler.

Varighed

5 dage.

Økonomi

AMU-kurser koster normalt mellem 118 og 190 kr. pr. dag i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen kan desuden afhænge af din uddannelsesbaggrund, og den kan bortfalde i en række tilfælde, se Økonomi under AMU.

Det enkelte uddannelsessted kan oplyse mere om de økonomiske vilkår under en AMU-uddannelse.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne. Søger du VEU-godtgørelse, må undervisningen ikke være tilrettelagt som fjernundervisning.

Vis hold Skjul hold

Tradium