Kursus

Faglig opdatering af elektronikoperatør 2

Du bliver orienteret om Industri 4.0 og dens indflydelse på fremtidens elektronikproduktion. Opdateret i brug af almindeligt forekommende måleudstyr. Indsigt i brugen af robotter og andet tilsvarende produktionsudstyr i elektronik industrien, og du lærer desuden at programmere dette. Du får mulighed for at afprøve evner på det anvendte udstyr og lærer desuden om brugen af automatisk test i elektronikbranchen, herunder brugen af robotter til automatisk test.

Fakta

Navn:
Faglig opdatering af elektronikoperatør 2
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
5 dage.
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 126 - 188 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2294
Fagkode:
48622-

-

Målgruppe

Uddannelsen er på rutineret niveau. Den henvender sig specielt til faglærte elektronikoperatører, der tidligere har gennemført kurset ¿ Faglig opdatering af elektronikoperatør 1¿ og som har behov at få opdateret sin viden om automatisk elektronik produktion, herunder brugen af robotter og automatisk test i elektronik industrien.

Mål

Deltageren har efter kurset grundlæggende viden om: ·  Industri 4.0, herunder robotteknologi og teknologiens indflydelse på dansk elektronikindustri   Deltageren har efter kurset kendskab til: ·  Almindeligt forekommende måleudstyr ·  Automatisk test i elektronikproduktion ·  Robotteknologi og tilsvarende automatisk produktionsudstyr anvendt i elektronikindustrien ·  Grundlæggende programmering af robotter og tilsvarende automatisk produktionsudstyr anvendt i elektronikindustrien   Deltageren kan på baggrund af viden og kendskab: ·  Udføre printproduktion med anvendelse af avanceret halv- og fuldautomatisk produktionsudstyr ·  Udføre kontrolmålinger på de producerede print ved brug af almindeligt forekommende måleinstrumenter, samt automatisk test med anvendelse af robot ·  Programmere robotter og tilsvarende automatisk produktionsudstyr anvendt i elektronikindustrien

Varighed

5 dage.

Økonomi

AMU-kurser koster normalt mellem 108 og 184 kr. pr. dag i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen kan desuden afhænge af din uddannelsesbaggrund, og den kan bortfalde i en række tilfælde, se Økonomi under AMU.

Det enkelte uddannelsessted kan oplyse mere om de økonomiske vilkår under en AMU-uddannelse.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne. Søger du VEU-godtgørelse, må undervisningen ikke være tilrettelagt som fjernundervisning.

Vis hold Skjul hold

AMU Nordjylland