Kursus

Forankring af en LEAN kultur i produktionen

På dette kursus lærer du at være med til at udvælge indsatsområder for forankring af Lean kultur i produktionen. Du lærer også at indgå i planlægning af processer, der hjælper med forankring af Lean kultur i produktionen, om forskellige problemløsningsmodeller og læringsstile og at formidle viden om Lean.

Fakta

Navn:
Forankring af en LEAN kultur i produktionen
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
3 dage.
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 128 - 192 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2266
Fagkode:
49614-

-

Målgruppe

Kurset henvender sig til faglærte og ufaglærte medarbejdere, som har industriens LEAN-kørekort eller erfaring med LEAN og som ønsker at bidrage til forankringen af en LEAN kultur i egen virksomhed.

Mål

Efter gennemført kursus har du:· Viden om forskellige problemløsningsmodeller og kan bidrage med løsningsforslag til forankring af lean kultur i produktionen. · Grundlæggende viden om hvordan medarbejderes forskellige forudsætninger har betydning for arbejdet med forankring af lean kultur. · Kendskab til forskellige formidlingsteknikker og kan forberede og udføre formidling om forankring af lean kultur i produktionen. Efter gennemført kursus kan du:· Medvirke til at udvælge indsatsområder, for forankring af lean kultur i produktionen. · Indgå i planlægning af processer, der underbygger indførsel og forankring af lean kultur i produktionen.

Varighed

3 dage.

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde. Se Økonomi under AMU.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.