Kursus

Digitalisering i produktionen 2

På dette kursus lærer du at opsamle, behandle, validere og gemme data. Du bliver introduceret til virtuelle møder, ERP systemer og forskellige digitale enheder som f.eks. PCer, tablets, scannere og operatørpaneler. Du lærer at udvise sikker digital adfærd og ajourføre SOP.

Fakta

Navn:
Digitalisering i produktionen 2
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
3 dage.
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 128 - 192 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2266
Fagkode:
49644-

-

Målgruppe

Ufaglærte og faglærte som arbejder i produktionsindustrien og som har brug for en grundlæggende introduktion til anvendelse af digitale enheder, programmer og digitale kommunikation, i forbindelse med produktionsstyring. Det anbefales desuden at deltageren har grundlæggende kendskab til digitalisering i produktion på niveau svarende til digitalisering i produktionen 1 ¿ eller tilsvarende.

Mål

Efter gennemført kursus har du opnået grundlæggende viden om, hvordan produktionsdata bliver opsamlet, valideret, lagret, behandlet og anvendt i en automatiseret industriel produktion, herunder datastrømme. Efter gennemført kursus har du desuden:· Kendskab til betydningen af registrering af produktionsdata.· Kendskab til ERP system.· Kendskab til virtuelle mødeformer som anvendes i produktionen. Efter gennemført kursus kan deltageren anvende virksomhedens digitale enheder f.eks. PC, smartphone, tablet, scannere, terminaler og operatørpaneler som et naturligt værktøj i sin jobfunktion som produktionsmedarbejder i industrien. Efter gennemført kursus kan deltageren desuden:· Udvise sikker digital adfærd.· Registrere og dokumentere produktionsdata.· Anvende og deltage i ajourføring af Standard Operation Procedures (SOP) eller tilsvarende.· Anvende relevant tidsregistrering i forbindelse med produktionen.· Finde og læse relevante sikkerheds-, miljø- og kvalitetsforskrifter.

Varighed

3 dage.

Eksamen

Der er en praktisk prøve til uddannelsen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde. Se Økonomi under AMU.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.