Kursus

Digitalisering i produktionen 1

På dette kursus lærer du at bruge e-mail, søge på internettet og kommunikere med kolleger og offentlige myndigheder i relation til produktionsstyring. Du lærer at udvise sikker digital adfærd, og du får et godt fundament for at modtage yderligere instruktion og uddannelse i digitale systemer og enheder, i en automatiseret industriel produktion.

Fakta

Navn:
Digitalisering i produktionen 1
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
2 dage.
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 128 - 192 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2266
Fagkode:
49643-

-

Målgruppe

Kurset er udviklet til ufaglærte og faglærte som arbejder i produktionsindustrien og som har brug for en grundlæggende introduktion til anvendelse af digitale enheder, programmer og digital kommunikation, i forbindelse med produktionsstyring.

Mål

Efter gennemført kursus har du via digitale enheder i produktionen lært at:· Kende til opkobling på fast- og trådløst netværk.· Kende til jobrelevant digital kommunikation med offentlige myndigheder om f.eks. produktionsrelevante oplysninger.· Kende til anvendelse af sociale medier i forbindelse med f.eks. organisering af arbejdet i produktionen.Efter gennemført kursus kan du via digitale enheder i produktionen:· Udvise sikker digital adfærd.· Anvende internet søgning til at finde relevante informationer om produktionsstyring.· På grundlæggende niveau anvende virksomhedsrelevant kommunikation om produktionsstyring via bl.a. e-mail, intranet og kalender. · Håndtere filer og udvise datadisciplin.

Varighed

2 dage.

Eksamen

Der er en praktisk prøve til uddannelsen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde. Se Økonomi under AMU.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.