Kursus

Drejebog for events

Efter kurset kan du opbygge projekt- og milepælsplan, drejebog og opgaveoversigt samt planlægge arbejdsgrupper, bemanding og koordinering med myndigheder. Du kan styre kommunikation, både internt i eventorganisationen og eksternt.

Fakta

Navn:
Drejebog for events
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
2,0 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2880
Fagkode:
49889-

-

Målgruppe

Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med planlægning af små og store arrangementer og oplevelser for eksterne eller egne kunder. Måske arbejder du som koordinator/sekretær i private eller offentlige virksomheder, eller du arbejder måske med reklame, kommunikation, oplevelser, events, markedsføring - eller du arbejder på en anden måde kreativt med koncepter og events.

Mål

Deltageren kan opbygge en projekt- og tidsplan, drejebog og opgaveoversigt for en event for herigennem at kunne koordinere alle aktiviteter på baggrund af kendskab til eventens forskellige faser og elementer. Deltageren kan planlægge organisationen omkring eventen herunder bemanding og nedsættelse af arbejdsgrupper, samt kan koordinere med eksterne samarbejdspartnere og forvalte relationer med myndigheder og øvrige berørte parter. Deltageren kan strukturere informationsflow og kommunikation, både internt i eventorganisationen og eksternt.

Varighed

2,0 dage

Prøve

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.