Kursus

Vejledning om mærkningsordninger i detail

Efter uddannelsen kan deltageren vejlede kunderne om udvalgte mærker der benyttes til kategorisering af varer inden for det område deltageren arbejder med. Deltageren får indsigt i mærkningsordninger der evt. er på vej.

Fakta

Navn:
Vejledning om mærkningsordninger i detail
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
1,0 dag
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 126 - 188 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2265
Fagkode:
47617-

-

Målgruppe

Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere og "kædespecialister" i større eller mindre detailhandelsvirksomheder.

Mål

Deltageren kender relevante mærkningsordninger inden for en udvalgt varekategori og kan vejlede kunderne om de mærkningsordninger der benyttes.Deltageren kan vejlede kunder ud fra viden om fx varens oprindelse, ingredienser, sammensætning mm.Deltageren kan finde og opdatere viden om mærkningsordninger via relevante producenters og myndigheders hjemmesider.

Varighed

1,0 dag

Eksamen

Uddannelsesinstitutionen udsteder et uddannelsesbevis til deltagere, der har nået det fastsatte mål med arbejdsmarkedsuddannelsen.

Økonomi

AMU-kurser koster normalt mellem 108 og 184 kr. pr. dag i deltagerbetaling. Enkelte kurser i fx sprog og it dog op til 272 kr. pr. dag. På det pædagogiske område og på social- og sundhedsområdet er der som hovedregel ingen deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen kan desuden afhænge af din uddannelsesbaggrund, og den kan bortfalde i en række tilfælde, se Økonomi under AMU.

Det enkelte uddannelsessted kan oplyse mere om de økonomiske vilkår under en AMU-uddannelse.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne. Søger du VEU-godtgørelse, må undervisningen ikke være tilrettelagt som fjernundervisning.

Vis hold Skjul hold

Business College Syd