Kursus

Varepræsentation i detailhandlen

Efter uddannelsen kan deltageren anvende forskellige former for varepræsentation, der understøtter en klar butiksprofil, og deltageren kan udarbejde forslag til, hvor og hvordan varepræsentationen i butikken kan justeres for at øge salget.

Fakta

Navn:
Varepræsentation i detailhandlen
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
3,0 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 126 - 188 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2265
Fagkode:
46475-

Målgruppe

Uddannelsen er udviklet til salgs- og servicemedarbejdere der arbejder i detailvirksomheder, der har lidt eller ingen erfaring inden for varepræsentation.

Mål

Deltageren kan anvende forskellige former for varepræsentation på eksempelvis hylder, vægge og gulv, der er med til at øge salget og understøtte en klar butiksprofil.Deltageren kan optimere forskellige varepræsentationer som sikrer, at butikken fremstår spændende og inspirerende, så kunder motiveres til at købe.Deltageren kan arbejde med principper inden for eksponering, belysning, skiltning, farveforståelse m.v. som giver kunden en optimal købsoplevelse.Deltageren kan udarbejde forslag til, hvor og hvordan varepræsentationen i butikken kan justeres for at øge salget.

Varighed

3,0 dage

Eksamen

Uddannelsesinstitutionen udsteder et uddannelsesbevis til deltagere, der har nået det fastsatte mål med arbejdsmarkedsuddannelsen.

Økonomi

AMU-kurser koster normalt mellem 108 og 184 kr. pr. dag i deltagerbetaling. Enkelte kurser i fx sprog og it dog op til 272 kr. pr. dag. På det pædagogiske område og på social- og sundhedsområdet er der som hovedregel ingen deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen kan desuden afhænge af din uddannelsesbaggrund, og den kan bortfalde i en række tilfælde, se Økonomi under AMU.

Det enkelte uddannelsessted kan oplyse mere om de økonomiske vilkår under en AMU-uddannelse.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne. Søger du VEU-godtgørelse, må undervisningen ikke være tilrettelagt som fjernundervisning.

Kvalifikationsniveau

Kurserne er placeret på niveau 4 i den danske kvalifikationsramme for livslang læring. Kvalifikationsrammen går fra niveau 1-8 og definerer det forventede udbytte af undervisningen. Læs mere om Kvalifikationsniveau for voksenuddannelser

Vis hold Skjul hold

Business College Syd