Kursus

Betonprøvning - konstruktionsbeton

Deltagerne kan i forbindelse med betonblanding udtage prøver af delmaterialerne, og gennemføre normal modtagekontrol.

Fakta

Navn:
Betonprøvning - konstruktionsbeton
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
4,0 dage.
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 126 - 188 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2214
Fagkode:
44804-

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen henvender sig primært til struktører og øvrige personer der har eller ønsker ansættelse inden for betonindustrien.

Mål

Deltagerne kan i forbindelse med betonblanding udtage prøver af delmaterialerne, og gennemføre normal modtagekontrol. Deltagerne kan foretage prøver på frisk beton, samt gennemføre styrkeprøvning på hærdet beton. Deltagerne kan sikre at arbejdet udføres med kalibreret udstyr og kan medvirke ved vedligeholdelse af udstyret. Deltagerne kan indberette data til virksomhedens produktionsstatistik.

Varighed

4,0 dage.

Eksamen

Uddannelsesbevis udstedes af skolen til de deltagere, som efter underviserens vurdering har gennemført uddannelsen med tilfredsstillende resultat.

Økonomi

AMU-kurser koster normalt mellem 108 og 184 kr. pr. dag i deltagerbetaling. Enkelte kurser i fx sprog og it dog op til 272 kr. pr. dag. På det pædagogiske område og på social- og sundhedsområdet er der som hovedregel ingen deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen kan desuden afhænge af din uddannelsesbaggrund, og den kan bortfalde i en række tilfælde, se Økonomi under AMU.

Det enkelte uddannelsessted kan oplyse mere om de økonomiske vilkår under en AMU-uddannelse.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne. Søger du VEU-godtgørelse, må undervisningen ikke være tilrettelagt som fjernundervisning.

Kvalifikationsniveau

Kurserne er placeret på niveau 3 i den danske kvalifikationsramme for livslang læring. Kvalifikationsrammen går fra niveau 1-8 og definerer det forventede udbytte af undervisningen. Læs mere om Kvalifikationsniveau for voksenuddannelser

Vis hold Skjul hold

AMU Nordjylland