Kursus

Formbygning til betonstøbning - enkle løsninger

Du kan efter kurset opstille og genopstille forme i forbindelse med vandrette støbninger samt reparere form ved genopstilling samt afforme, så det færdige elementet fremstår efter mål og uden skader. Du kan endvidere beregne den nødvendige fastholdelse af form ud fra viden om forskallingsteori og geometri samt udføre kontrol af støbeklar form.

Fakta

Navn:
Formbygning til betonstøbning - enkle løsninger
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
5,0 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 126 - 188 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2214
Fagkode:
49179-

-

Målgruppe

Medarbejdere inden for bygge- og anlægsarbejder, som arbejder med eller skal arbejde med udførelse af betonkonstruktioner.

Mål

Deltagerne kan: - Opstille og genopstille forme i forbindelse med vandrette støbninger. - Ved genopstilling af form fortage reparationen af denne. - Beregne den nødvendige fastholdelse af formen ud fra viden om forskallingsteori og geometri.- Planlægge arbejdet fra opstilling til afformning, således at det færdige elementet fremstår efter mål og uden skader efter afformning. - Foretage kontrol af støbeklar form.- Udføre arbejdet under hensyn til eget og andres arbejdsmiljø.

Varighed

5,0 dage

Eksamen

Uddannelsesstedet udsteder uddannelsesbevis til de deltagere, der efter underviserens vurdering har nået uddannelsens mål.

Økonomi

AMU-kurser koster normalt mellem 118 og 190 kr. pr. dag i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen kan desuden afhænge af din uddannelsesbaggrund, og den kan bortfalde i en række tilfælde, se Økonomi under AMU.

Det enkelte uddannelsessted kan oplyse mere om de økonomiske vilkår under en AMU-uddannelse.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne. Søger du VEU-godtgørelse, må undervisningen ikke være tilrettelagt som fjernundervisning.

Vis hold Skjul hold

AMU Nordjylland