Kursus

Ældre maleteknikker - limfarveteknik/kalkning

I forbindelse med maletekniske renoveringsopgaver kan deltagerne renovere malearbejde, som er udført i limfarveteknik/kalkfarveteknik.

Fakta

Navn:
Ældre maleteknikker - limfarveteknik/kalkning
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
5,0 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 126 - 188 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2215
Fagkode:
49427-

-

Målgruppe

Malere og andre med tilsvarende kvalifikationer og praktisk erhvervserfaring.

Mål

I forbindelse med maletekniske renoveringsopgaver kan deltageren:- Renovere malearbejde, som er udført i limfarveteknik/kalkfarveteknik.- Udføre almindeligt forekommende limfarveteknik/kalkfarveteknik.- Udføre enkle dekorationer i limfarveteknik/kalktyper på baggrund af en vurdering af den givne bund. - Anvende viden om bindemidlers/kalktyper, pigmenters og fyldstoffers/tilsætningsstoffers egenskaber.Uddannelsen gennemføres inden for en af følgende teknikker: ____ Limfarveteknik____ Kalkning

Varighed

5,0 dage

Eksamen

Uddannelsesstedet udsteder uddannelsesbevis til de deltagere, der efter underviserens vurdering har nået uddannelsens mål.

Økonomi

AMU-kurser koster normalt mellem 118 og 190 kr. pr. dag i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen kan desuden afhænge af din uddannelsesbaggrund, og den kan bortfalde i en række tilfælde, se Økonomi under AMU.

Det enkelte uddannelsessted kan oplyse mere om de økonomiske vilkår under en AMU-uddannelse.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne. Søger du VEU-godtgørelse, må undervisningen ikke være tilrettelagt som fjernundervisning.