Uddannelsen til 3D Digital Artist
Andre uddannelser

3D Digital Artist

Uddannelsen til 3D Digital Artist er en international uddannelse med fokus på software inden for 3D animation.

Fakta

Navn:
3D Digital Artist
Type:
Privat uddannelse
Varighed:
3½ år
Adgangskrav:
En gymnasial uddannelse eller en erhvervsuddannelse + særlige krav
Økonomi:
Deltagerbetaling. Mulighed for SU

Den engelsksprogede uddannelse kombinerer kunst og teknologi og giver dig viden om alle aspekter af produktionsprocessen inden for VFX (visual effects), spil og animation. Du får et bredt kendskab til 3D animation og får mulighed for at specialisere dig inden for et specifikt interesseområde.

Som færdiguddannet vil du kunne arbejde med 3D inden for bl.a. computerspil, tv-serier, feature film, kortfilm og musikvideoer.

Fold alle afsnit ud

Om uddannelsen

Du arbejder på uddannelsen med alle former for software inden for 3D animation. Du lærer at mestre de relevante teknologier og får indgående viden om, hvordan du bruger dem i forskellige projekter og produktioner - ligesom du lærer at arbejde både som en del af et hold og alene.

Uddannelsen omfatter alle former for animerede produktioner og du lærer at arbejde kreativt, analytisk og innovativt med 3D-grafik til eksempelvis reklame, film, tv og spil.

Undervisningen omfatter flg. emner:

  • Foundation theory
  • Film production
  • Mastering theory
  • Game production
  • Afsluttende projekt

Du afslutter uddannelsen med et semesters praktik, hvor du individuelt eller i en gruppe udarbejder et praktikprojekt. Sammen med projektet skal du aflevere en evaluering af arbejdsprocessen, som indgår i afsluttende bedømmelsesproces.

Undervisningen foregår på engelsk.

Adgangskrav

For at blive optaget skal du have enten en af følgende:

  • En gymnasial uddannelse
  • En erhvervsuddannelse

Du skal desuden have engelskkundskaber svarende til minimum engelsk B.

Optagelse kræver derudover grundlæggende forståelse af 3D grafik og animation samt erfaring med at anvende denne viden i praksis. Alternativt kan erfaring inden for 2D grafik, tegning, billedmanipulation, foto, filmklip/editing eller game modding også give adgang. Endelig skal du være god til teamsamarbejde.

Optagelse

Der er ingen ansøgningsfrist. Elever optages i den rækkefølge, de har ansøgt. Kommende elever skal betale 5.000 kr. i registreringsgebyr.

Yderligere information kan ses på skolens hjemmeside.

Økonomi

Uddannelsen koster 8.500 kr. om måneden (2019).

Du kan søge SU under uddannelsen.

Fremtidsmuligheder

De fleste færdiguddannede arbejder med projekter, der omfatter forskellige medier og genrer: computerspil, tv-serier, feature film, kortfilm, musikvideoer, videnskabelig visualisering, VR og AR (Augmented Reality - en kombination af den virkelige verden og computergenereret data).

Se mere om Produktion af film, tv og musik mv., Radio- og tv-stationer samt Udgivelse af computerspil og anden software.

Få mere at vide

Truemax Copenhagen Academy

www.truemax.com

Uddannelsessteder

På uddannelsesstedernes hjemmesider kan du finde mere information