Foto af erhvervsuddannelse
Artikel

Vejledning på erhvervsuddannelser

Vejledning på erhvervsuddannelser Studievalg Østjyllands vejledning på erhvervsuddannelserne i Østjylland består af kollektive oplæg, vejledning i grupper og individuelle træffetider, som tilsammen sigter mod at informere eleverne om deres muligheder for videregående uddannelse. Derudover er Studievalg Østjylland også formidlere af diverse andre vejledningsaktiviteter og -arrangementer.

studievalg.dk/book kan du som elev på en erhvervsuddannelse se årsplanen for de forskellige vejledningsaktiviteter på din skole. Det er også her, du kan booke tid til individuel- eller gruppevejledning.

Oplæg og gruppevejledning

Alt afhængig af hvilken type erhvervsuddannelse du går på, vil du møde en studievalgvejledere på forskellige måder. Du kan opleve at møde vejlederen i det værksted du færdes, i det klasselokale du normalt modtager undervisning i eller i den kantine, hvor du spiser din mad. Gældende for alle møderne er, at vejlederen kan fortælle dig om dine muligheder for at tage videregående uddannelse efter din EUD/EUX – og du kan selvfølgelig stille spørgsmål.

Træffetid

Hvis du går på en erhvervsuddannelse, kan du hos Studievalg Østjylland få en snak om dine muligheder for videregående uddannelse. På studievalg.dk/book kan du se, hvilken Studievalgvejleder, der er tilknyttet din skole, samt få et overblik over, hvornår vedkommende er på din skole. Det er også her du booker tid til en samtale. Som elev på en erhvervsuddannelse kan du også altid få individuel vejledning hos Studievalg Østjylland via mail eller telefon. Det er også muligt at få en individuel samtale i vejledningscenteret i Aarhus, hvilket ligeledes kræver en forudgående booking via studievalg.dk/book

Udays og Åbent hus

Alle elever på en erhvervsuddannelse har mulighed for at deltage i åbent hus-arrangementer på forskellige uddannelsesinstitutioner i hele Danmark. I Aarhus hedder arrangementet Udays og i resten af landet kaldes det åbent hus. Du har her mulighed for at få et kendskab til og en fornemmelse for de enkelte videregående uddannelsers indhold, arbejdsformer og sociale miljø, som kan være svært at læse sig til. Du kan finde en oversigt over åbent hus-arrangementer på ug.dk.

Studievalg Danmark

Center Østjylland

Trøjborgvej 82, bygn. 1910
8000 Århus C
Telefon: 33 33 20 00
E-mail: oestjylland@studievalg.dk 
EAN-nr. 5798009882950
CVR: 39440636

 

Telefontid

Man. - tor. kl. 9.00-12.00 og 12.30-15.30
 

Åbningstider i Aarhus                Dokk1, Hack Kampmanns Pl. 2, Aarhus

Tirsdag                                    10.00-16.00
Torsdag                                   12.00-18.00

 

Book en tid til samtale

Find en medarbejder

In English