Elever i en gymnasieklasse
Artikel

For dig der går på STX, HF, HHX, HTX og VUC

Studievalg Danmark, Center Nordjyllands vejledning på din skole

Du får vejledning af din Studievalgvejleder om valg af videregående uddannelser og erhverv gennem hele din gymnasietid. Vi kan hjælpe dig med at få et overblik over dine ønsker til og muligheder for uddannelse og efterfølgende job med en videregående uddannelse. Studievalg vejleder om alle videregående uddannelser i hele landet og kan bidrage til din proces med at vælge videregående uddannelse ud fra fx interesser.

Studievalgs vejledning på din skole består af både kollektiv vejledning og individuel vejledning.

Den kollektive vejledning

Vi afholder kollektiv vejledning for hver årgang, hvilket betyder, at du kommer til at møde os mindst 1 gang pr. skoleår. De kollektive oplæg er tilrettelagt specielt for de enkelte klassetrin, hvor der er fokus på at give dig information og inspiration og samtidig hjælpe dig med at indkredse dit valg af videregående uddannelse. 

Udover vejledningen på din skole har du også mulighed for at benytte dig af en række vejledningsarrangementer, som kan være en stor hjælp i dit uddannelsesvalg: Studiepraktik, Studerende for en dag og Åbent Hus. 

Den individuelle vejledning

Vi afholder træffetider på din skole, hvor det er muligt at komme og få en samtale med vejlederen om dit valg af videregående uddannelse og erhverv. Du kan book en tid på din skole her

Hvis du har brug for at komme i kontakt med din Studievalgvejleder, kan du også skrive en mail eller ringe. I højre side under "Find din vejleder" kan du finde kontaktoplysningerne.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte Studievalg Danmark, Center Nordjyllands vejledningscenter. Vores kontaktoplysninger fremgår af forsiden.

Book en tid

Book en vejldningssamtale

Find din vejleder

Er du i tvivl om, hvem der er vejleder på din skole, så tryk her

Studievalg - Center Nordjylland

Slotsgade 27
9000 Aalborg
E-mail: nordjylland@studievalg.dk

Telefoniske åbningstider

Mandag - torsdag:
kl. 9.00 - 12.00 og kl. 12.30 - 15.30
Telefonnr.: 3333 2000

Personlig vejledning

Book en tid her 

Vejledningen foregår normalt:
Mandag: kl. 11.00 - 15.00
Torsdag: kl. 11.00 - 17.30

Som udgangspunkt varer en samtale max. 30 min.

In English