Foto af erhvervsuddannelse
Artikel

For dig der går på en erhvervsuddannelse

På dit grundforløb bliver der typisk afholdt et oplæg, som skal give dig information om, hvilke muligheder du har for at tage en videregående uddannelse med din erhvervsuddannelse. Derudover får du information om Studievalg Nordjylland og hvilken vejledning vi kan tilbyde.

Studievalg Nordjyllands vejledning på din skole

Der er tilknyttet en Studievalgvejleder til de enkelte erhvervsuddannelsesinstitutioner i Region Nordjylland. Du kan kontakte Studievalgvejlederen og få en samtale om dine muligheder for videregående uddannelse.

Du finder Studievalgvejlederen på din skole ved at klikke på siden Studievalgvejledere på erhvervsuddannelserne.

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive en mail til Studievalgvejlederen. Du kan også få en personlig samtale med vejlederen på et nærtbeliggende erhvervsgymnasium ved din skole eller i vores vejledningsbutik i Aalborg. 
 

Vejledningsarrangementer

Der afvikles nogle arrangementer, som kan hjælpe dig med at finde ud af, om videregående uddannelse er noget for dig. Nedenfor kan du læse om de forskellige arrangementer.

Studiepraktik 
I oktober måned (uge 43) afholder hovedparten af de videregående uddannelsesinstitutioner arrangementet Studiepraktik. Formålet er, at du i nogle dage har mulighed for at besøge en videregående uddannelse og få afprøvet, hvad det vil sige at studere på den. Det er de enkelte videregående uddannelsesinstitutioner, der selv arrangerer og bestemmer, hvad der skal ske på de enkelte Studiepraktikforløb.

På hjemmesiden www.studiepraktik.nu kan du få et overblik over Studiepraktikaktiviteterne i hele landet, og finde information, hvordan du tilmelder og tilmeldingsfristen m.m. 

Åbent Hus 

Næsten alle videregående uddannelser i Danmark har Åbent Hus i februar eller marts. På UddannelsesGuiden kan du få et overblik over, hvor der er Åbent Hus, klik her

Fredag den 2. marts2018 afholder langt de fleste videregående uddannelsesinstitutioner i Nordjylland Åbent Hus. Ved disse arrangementer er der mulighed for at besøge de forskellige uddannelsessteder og høre mere om deres uddannelser og få svar på spørgsmål, som:

  • hvad går uddannelsen ud på?
  • hvad kan man blive? 
  • hvordan er det at være studerende? 
  • ... og mange andre spørgsmål

Udover denne dag afholder uddannelsesinstitutionerne i løbet af foråret ofte også Åbent Hus eller informationsmøde på andre datoer.

Book en tid

Book en vejldningssamtale

Find din vejleder

Er du i tvivl om, hvem der er vejleder på din skole, så tryk her

Studievalg - Center Nordjylland

Slotsgade 27
9000 Aalborg
E-mail: nordjylland@studievalg.dk

Telefoniske åbningstider

Mandag - torsdag:
kl. 9.00 - 12.00 og kl. 12.30 - 15.30
Telefonnr.: 3333 2000

Personlig vejledning

Book en tid her 

Vejledningen foregår normalt:
Mandag: kl. 11.00 - 15.00
Torsdag: kl. 11.00 - 17.30

Som udgangspunkt varer en samtale max. 30 min.

In English