Modtager vejledning
Artikel

SVU og Efteruddannelse

Du har måske allerede en videregående uddannelse eller en gymnasial eksamen – og er pt. på arbejdsmarkedet. Du har lyst til at uddanne dig mere inden for det samme område eller i en helt ny retning.

Vi kan give dig overblik over dine efter- og videreuddannelsesmuligheder samt vejlede om dine karrieremuligheder og eventuelle karriereskift.

Hvis du ønsker at finde information om uddannelser på diplom- og masterniveau, kan du benytte UddannelsesGuiden og bruge søgefunktionen fra forsiden for efteruddannelsesområdet.

SVU

Studievalg København er administrator for Statens Voksenuddannelsesstøtte (SVU). Det betyder konkret, at hvis du søger vejledning om SVU, kan du kontakte os. Vi kan vejlede dig om reglerne og om udfyldelsen af ansøgningsskemaet. Søger du SVU, er det også Studievalg København, du skal sende ansøgningen til. Du kan læse mere om SVU på SVU.dk

Vær opmærksom på, at vi tidligst kan modtage din ansøgning13 uger før uddannelsen med SVU begynder. Du kan ikke få SVU bagud, så sender du ansøgningen efter, uddannelsen er begyndt, vil du først få SVU fra mandagen efter modtagelsen.

SVU administrator

Valhalsgade 5
2200 København N

Telefonisk henvendelse

Telefon: 72 48 96 01
Mandag til torsdag fra kl. 09.00 til 12.00

Mail

E-mail: info@studievalg.dk

EAN-nummer

5798 000 560 857