Unge uddannelsessøgende

Studievalg

Studievalg Danmark hjælper dig med dit valg af videregående uddannelse, herunder også efter- og videreuddannelse på videregående niveau.

Vores fokus i vejledningen er både på dit valg af videregående uddannelse og de efterfølgende beskæftigelsesmuligheder. Vi er neutrale, institutionsuafhængige og har et landsdækkende perspektiv. Du vil blive introduceret til uddannelser og uddannelsessteder i byer i Danmark, som du måske aldrig har hørt om.

Hvem ved, måske ligger din uddannelsesfremtid et helt andet sted end der, hvor du tror!

Du møder vejledere fra Studievalg Danmark, hvis du går på en ungdomsuddannelse i Danmark, både på de gymnasiale uddannelser og erhvervsuddannelserne.

Desuden vejleder vi dig, hvis du:

  • Allerede er færdig med din gymnasiale uddannelse eller erhvervsuddannelse
  • Ønsker et karriereskift eller en uddannelsesmæssig opkvalificering i forhold til dit nuværende job
  • Har en eksamen fra et andet land og ønsker at kende til dine muligheder for at studere i Danmark

 

Find dit Studievalg-center

Studievalg Danmark er en selvstændig organisation placeret under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Studievalg Danmark består af et sekretariat, som er placeret i Odense, samt 7 centre rundt i landet, som udfører vejledningen.

Klik på kortet til højre for at komme til dit lokale center.

Der findes i alt syv regionale Studievalg-centre, som kan hjælpe dig med at vælge videregående uddannelser. Vælg dit center i listen nedenfor.

Find dit StudievalgCenter

Studievalg KøbenhavnStudievalg KøbenhavnStudievalg SjællandStudievalg Fyn Studievalg SydjyllandStudievalg Midt- og VestjyllandStudievalg ØstjyllandStudievalg Nordjylland