Artikel

UddannelsesGuidens udbyderside

Information til udbydere om holdindberetning. Hold vil blive vist på UddannelsesGuiden og Voksenuddannelse.dk.

Du har som udbyder mulighed for at indberette hold via UddannelsesGuidens udbyderside. Hold vil blive vist på både UddannelsesGuiden og Voksenuddannelse.dk.

Sådan får du adgang

For at anvende UddannelsesGuidens udbyderside skal du have et brugernavn og adgangskode. 

Det bestiller du ved at skrive til UddannelsesGuidens support. Angiv venligst følgende informationer i formularen:

  • Institutionsnummer (det skal være institutionsnummeret for den institution, hvor holdet foregår. Har I flere afdelinger med hold, skal der oprettes flere brugere)
  • Institutionsnavn
  • Kontaktperson og kontaktoplysninger, herunder mailadresse på den person, der er ansvarlig for indberette hold på UddannelsesGuiden.

Når du logger på UddannelsesGuidens udbyderside finder du en manual med vejledninger til at indberette og administrere hold.

Oprettelse og indberetning af hold

Hold, der skal vises på UddannelsesGuiden, skal oprettes i det studieadministrative system, din institution anvender, hvad enten det er EASY, SIS eller Ludus.

Ludus

Hold, der oprettes i Ludus og overføres til UddannelsesGuiden som et kommasepareret udtræk (CSV-fil), skal du uploade på udbydersiden.

Du foretager udtrækket fra Ludus og logger ind på UddannelsesGuidens udbyderside med brugernavn og password. Her finder du vejledning til, hvordan du uploader din CSV-fil.

Du kan ikke uploade en CSV-fil, hvor holdudbuddet er fordelt på flere institutionsnumre (fx. hvis I har flere afdelinger). En CSV-fil må kun omfatte hold på ét institutionsnummer. 

Hold, der oprettes manuelt

På udbydersiden kan du også oprette hold manuelt. Når du er logget ind på UddannelsesGuidens udbyderside, finder du en vejledning til, hvordan du opretter hold. 

EASY og SIS

Hold, der oprettes og markeres som holdudbud i EASY eller SIS, føres via en webservice over på UddannelsesGuiden og Voksenuddannelse.dk.