Artikel

UddannelsesGuidens udbyderside

Information til udbydere om oprettelse og indberetning af hold til UddannelsesGuiden.

For at anvende UddannelsesGuidens udbyderside skal du have et brugernavn og adgangskode. Det bestiller du ved at skrive til UddannelsesGuidens support. Angiv venligst følgende informationer i formularen:

  • Institutionsnummer
  • Institutionsnavn
  • Kontaktperson og kontaktoplysninger, herunder mailadresse på den person, der er ansvarlig for oprettelse af hold på UG

Bemærk: Første gang du henvender dig til supporten, skal du registrere dig, inden du kan gå  videre og oprette din supportsag.

Der oprettes som udgangspunkt kun én bruger pr. institution.

Der vil typisk gå 3-5 dage, fra du bestiller, til det nye brugernavn og password leveres.

Når du logger på UddannelsesGuidens udbyderside finder du en manual med vejledninger til at oprette og administrere hold.

Oprettelse og indberetning af hold

Hold, der skal vises på UddannelsesGuiden, skal oprettes i det studieadministrative system, din institution anvender, hvad enten det er EASY, SIS eller Ludus.

EASY og SIS

Hold, der oprettes og markeres som holdudbud i EASY eller SIS, føres via en webservice over i det nye UG. Det sker automatisk.

Tjek dog på ug.dk, at alle hold overføres korrekt.

Ludus

Hold, der oprettes i Ludus og overføres til UddannelsesGuiden som et kommasepareret udtræk (CSV-fil), skal du uploade på udbydersiden.

Du foretager udtrækket fra Ludus og logger ind på UddannelsesGuidens udbyderside med brugernavn og password. Her finder du vejledning til, hvordan du uploader din CSV-fil.

Brugernavn og adgangskode til udbydersiden bestiller du ved at skrive til UddannelsesGuidens support. 

Hold, der oprettes manuelt

Opretter du hold manuelt ved at indtaste holdoplysninger på udbydersiden, skal du have nyt brugernavn og password for at få adgang.

Brugernavn og password bestiller du ved at skrive til UddannelsesGuidens support.