Artikel

Kontakt

Spørgsmål til ug-redaktionen og henvendelser vedrørende udbud af voksen- og efteruddannelse, møder og arrangementer.
Fold alle afsnit ud

Henvendelser til ug-redaktionen

UddannelsesGuiden er forankret i Børne- og Undervisningsministeriet, Styrelsen for It og Læring. En redaktionsgruppe skriver og opdaterer portalens artikler.

Har du spørgsmål eller kommentarer til redaktionen, kan du skrive til UddannelsesGuidens support. Første gang du henvender dig til supporten, skal du registrere dig som bruger, inden du kan gå videre og oprette din supportsag.

Skriv til UddannelsesGuidens support.

Du skal registrere dig som bruger i supporten, selv om du i forvejen har et login til at oprette hold eller arrangementer på UddannelsesGuiden.

Vejledning om uddannelse

Er du i tvivl om valg af uddannelse, eller har du spørgsmål til fx optagelseskrav, økonomi, job og efteruddannelse, skal du kontakte eVejledning.

Du vælger selv, om du vil chatte, maile, ringe eller booke en tid til vejledning over Skype.

Kontakt eVejledning.

Udbud af voksen- og efteruddannelse

Hvis din institution opretter hold på UddannelsesGuiden, kan du administrere dine holdindberetninger på udbyder.ug.dk. Det kræver et login, som du kan bestille ved at skrive til supporten. Første gang du henvender dig til supporten, skal du registrere dig som bruger, inden du kan gå videre og oprette din supportsag.

Angiv følgende oplysninger, når du opretter din supportsag:

  • Institutionsnummer
  • Institutionsnavn
  • Kontaktperson og kontaktoplysninger, herunder mailadresse på den person, der er ansvarlig for at administrere hold på UddannelsesGuiden

Skriv til UddannelsesGuidens support.

Oprettelse af arrangementer

Som uddannelsesinstitution har I mulighed for at annoncere møder og arrangementer på UddannelsesGuiden. Det kræver et login, som du kan bestille ved at skrive til supporten. Første gang du henvender dig til supporten, skal du registrere dig som bruger, inden du kan gå videre og oprette din supportsag.

Angiv følgende oplysninger, når du opretter din supportsag:

  • Institutionsnummer
  • Institutionsnavn
  • Kontaktperson og kontaktoplysninger, herunder mailadresse på den person, der er ansvarlig for oprettelse af arrangementer på UddannelsesGuiden

Skriv til UddannelsesGuidens support.

Administration af udbud i Optagelse.dk

Har du spørgsmål til din institutions udbud af ungdomsuddannelser eller videregående uddannelser på Optagelse.dk, skal du henvende dig til supporten hos optagelse.dk.

Kontakt supporten hos Optagelse.dk.

Find vejledninger på Optagelse.dk's medarbejderforside.