Fagretningsnøglen
Artikel

Fagretningsnøglen

Find din fagretning - for dig, der starter erhvervsuddannelse efter 9./10. klasse.

Når du tilmelder dig grundforløbets 1. del på en erhvervsuddannelse, skal du vælge en fagretning. Hver erhvervsskole tilrettelægger sine egne fagretninger. De er altså forskellige fra skole til skole. I Fagretningsnøglen finder du de enkelte erhvervsskolers fagretninger.

Bemærk: Fagretningsnøglen viser i øjeblikket ikke alle fagretninger korrekt. Vi arbejder på at rette fejlen. På den enkelte erhvervsskoles egen hjemmeside kan du se, hvilke fagretninger skolen tilbyder.

Brug Fagretningsnøglen

Fagretningsnøglen er nem at bruge. Du vælger først den region, din uddannelse skal foregå i, og det hovedområde, du er interesseret i. Du får en liste med alle de erhvervsskoler i regionen, der udbyder dit valgte hovedområde. Fra listen vælger du den erhvervsskole, du gerne vil gå på. Så får du skolens udbud af fagretninger inden for hovedområdet.

I Fagretningsnøglen kan du se skolens egen beskrivelse af fagretningen. Du kan fx se, hvad du kommer til at arbejde med, hvad du lærer, og hvilke uddannelser den retter sig i mod.

Begynd at bruge Fagretningsnøglen.