Diplomuddannelse i ledelse
Hold

Organisation, udvikling og samskabelse Køge id6709

Diplom i ledelse styrker dig på det personlige lederskab og på organisatoriske områder som strategi og strukturledelse.

Du lærer at arbejde professionelt med kommunikation, relationer, medarbejderudvikling og forandring i organisationen. Du kan dygtiggøre dig bredt inden for tværgående emner som coaching og projektledelse eller fokusere på områder som skoler eller velfærdsteknologi.

Uddannelsen henvender sig til nuværende og kommende ledere i den offentlige og private sektor. Arbejder du inden for kunst og kultur eller det maritime område, kan du finde uddannelsessteder, der toner uddannelsen i de retninger, evt. ved et miks med moduler fra andre diplomuddannelser.

Holdinformation

Startdato: 04/09/2019
Slutdato:
26/11/2019
Optagelsesfrist:
02/09/2019
Afholdelsesform:
Internat
Kontaktperson:
Connie Troest
Kontaktinformation: Absalon, Center for videreuddannelse (Absalon, CFV)
72481246
Undervisningen foregår: Absalon, Center for videreuddannelse
Køge - Turbohold
4600 Køge
Pris:
20 600.00
Tilmeldingsblanket:
Tilmelding
Skolens tilmeldingsside:

Kursusbeskrivelse

Læs mere i Diplom i ledelse

Beskrivelse

På dette turbohold foregår undervisningen på to internater á tre dages varighed på Hotel Niels Juel, Toldbodvej 20, 4600 Køge. Prisen er inkluderer forplejning og overnatning på begge internater. I tilfælde af vegetar etc., er det vigtigt, at du skriver dette under bemærkninger. Har du ikke mulighed for at overnatte, er programmet tilrettelagt så det er muligt at tage hjem og møde igen næste morgen. Ønskes uden overnatning, skriv uden overnatning i bemærkninger og prisen vil være 18.600 kr. for uden overnatning og morgenmad.

Uddannelsessteder