Diplom i ledelse
Hold

Det personlige lederskab og forandring, id6494

Diplomuddannelsen i ledelse styrker dine kompetencer inden for det personlige lederskab og på områder som strategi og strukturledelse.

Uddannelsen er erhvervsrettet, og du får med udgangspunkt i tidligere job- og uddannelseserfaring nye redskaber og perspektiver til dit arbejde som leder.

Diplomuddannelse i ledelse henvender sig til nuværende og kommende ledere i den offentlige og private sektor.

Holdinformation

Startdato: 22/01/2019
Slutdato:
21/06/2019
Optagelsesfrist:
22/01/2019
Afholdelsesform:
Dagundervisning
Kontaktperson:
Connie Troest
Kontaktinformation: Absalon, Center for videreuddannelse (Absalon, CFV)
72481246
Undervisningen foregår: Absalon, Center for videreuddannelse
Roskilde
4000 Roskilde
Pris:
15 000.00
Tilmeldingsblanket:
Tilmelding

Beskrivelse

De første to undervisningsdage er tilrettelagt som internat på Konference & Hotel Klinten, Søndervej 8, 4673 Rødvig Stevns, De første to undervisningsdage er tilrettelagt som internat på Konference & Hotel Klinten, Søndervej 8, 4673 Rødvig Stevns, fra kl. 9 - 22, dog til kl. 13 den 23/1. Har du slet ingen mulighed for at overnatte, er programmet tilrettelagt så det er muligt at tage hjem at sove og møde igen næste morgen. Ønskes uden overnatning, skriv uden overnatning i bemærkninger. I tilfælde af vegetar etc., er det vigtigt, du skriver dette under bemærkninger. Har du slet ingen mulighed for at overnatte, er programmet tilrettelagt så det er muligt at tage hjem at sove og møde igen næste morgen. Ønskes uden overnatning, skriv uden overnatning i bemærkninger. I tilfælde af vegetar etc., er det vigtigt, du skriver dette under bemær

Uddannelsessteder