Ernæringsfaglig diplomuddannelse
Hold

Fødevarekvalitet - ID 6892

På uddannelsen får du indsigt i betydningen af kostens sammensætning og lærer at formidle de rette kostvaner til forskellige målgrupper.

Du får bl.a. viden om de biokemiske og fysiologiske processer, der sker, når kroppen omsætter fødevarer til energi og næringsstoffer og lærer også om sammenhængen mellem ernæring og sygdom.

Uddannelsen henvender sig til dig, som ønsker yderligere praktisk viden og erfaring med fødevarer, god og sund ernæring og en bred kommunikation om kost og sundhed.

Holdinformation

Startdato: 04/10/2019
Slutdato:
22/11/2019
Optagelsesfrist:
01/10/2019
Afholdelsesform:
Dagundervisning
Kontaktperson:
Lene Jørgensen
Kontaktinformation: Absalon, Center for videreuddannelse (Absalon, CFV)
72482882
Undervisningen foregår: Absalon, Center for videreuddannelse
Campus Nykøbing F
4800 Nykøbing F
Pris:
11 500.00
Tilmeldingsblanket:
Skolens tilmeldingsblanket
Skolens tilmeldingsside:

Kursusbeskrivelse

Beskrivelse

Lavet i samarbejde med rekvirent

Uddannelsessteder