Master i it - interaktionsdesign - Vest
Hold

User Experience Design, fagpakke fra Master i IT, linjen Interaktionsdesign og multimedier

Du arbejder med interaktive digitale medier og interaktive produkter, hvor brugernes oplevelse er central. Du får bl.a. indsigt i webarkitektur, interaktion og brugerorienterede udviklingsmetoder.

Uddannelsen henvender sig til dig, der arbejder professionelt med interaktionsdesign og multimedier som fx produktdesigner, webdesigner eller it-konsulent og ønsker at styrke dine faglige kompetencer.

Du kan tilmelde dig enkeltfag eller gennemføre en hel masteruddannelse og opnå titlen Master i it, interaktionsdesign og multimedier.

Holdinformation

Startdato: 22/08/2016
Slutdato:
27/01/2017
Optagelsesfrist:
01/06/2016
Afholdelsesform:
Fleksibel undervisning
Hjemmeside:
Kontaktperson:
Efteruddannelse
Kontaktinformation: Aalborg Universitet (AAU)
9940 9420
evu@aau.dk
Undervisningen foregår: Aalborg Universitet
Fredrik Bajers Vej 5
9220 Aalborg Ø
Pris:
18 000.00
Tilmeldingsblanket:
Skolens tilmeldingsblanket
Skolens tilmeldingsside:

Beskrivelse

På fagpakken "User Experience Design" lærer du at arbejde professionelt og systematisk med design og test af oplevelsesorienterede IT-produkter og -systemer, herunder især med brugersiden og brugeroplevelsen af IT-produkter og -systemer.

Brugerne af it-systemer og produkter med it bliver mere og mere kræsne. De ved, at teknologierne i dag kan designes, så de ikke bare er nemme at bruge, men også sjove, inspirerende, motiverende. Med viden om User Experience Design kan du lære at tage udgangspunkt i brugerne og deres følelser og designe dine it-produkter, så de giver brugerne en god oplevelse. Målet er at lave digitale produkter og systemer, der skiller sig ud, og som brugerne selv vil opsøge og har lyst til at vende tilbage til.

Fagpakken "User Experience Design" er en fagpakke fra linjen "Interaktionsdesign og Multimedier" under Master i IT, som udbydes i samarbejde med It-vest. Fagpakken kan læses selvstændigt, eller den kan indgå i en Master i IT.

Fagpakken er bygget op af tre enkeltfag, der hver på sin måde fokuserer på emnet "design og test af IT-baserede brugeroplevelser":

- Brugeroplevelsesdesign og digital æstetik (faget er primært teoretisk-analytisk orienteret)
- Brugercentrerede metoder i design og test af oplevelser (faget er primært metodisk orienteret)
- Anvendt brugeroplevelsesdesign (faget er primært praktisk-konstruktivt orienteret)

Undervisningen er tilrettelagt, så du følger alle tre enkeltfag sideløbende.

Uddannelsessteder