Akademiuddannelsen i proces, laboratorie- og fødevareteknologi
Hold

Fødevaresikkerhed i industriel produktion

Du får forudsætninger for at arbejde med et egenkontrolprogram eller et såkaldt HACCP-system.

Desuden kan du varetage kontrolopgaver eller indgå i et samarbejde med den offentlige fødevarekontrol. Ikke mindst kan du samarbejde tværfagligt om fødevaresikkerhed. 

Modulet er retningsspecifikt for retningen Fødevareteknologi på akademiuddannelsen i proces, laboratorie- og fødevareteknologi.

Holdinformation

Startdato: 27/08/2020
Slutdato:
17/12/2020
Optagelsesfrist:
27/08/2020
Afholdelsesform:
Aftenundervisning
Kontaktperson:
Ena Nielsen
Kontaktinformation: Zealand Sjællands Erhvervsakademi i Roskilde (Zealand EA RO)
50 76 26 57
Undervisningen foregår: Zealand Sjællands Erhvervsakademi, Roskilde
Maglegårdsvej 2, 4000 Roskilde
4000 Roskilde
Pris:
8 700.00
Tilmeldingsblanket:
Tilmelding
Skolens tilmeldingsside:

Uddannelsessteder