HD 2. del, finansiering
Hold

HD2 Boligøkonomi og finansiering

På uddannelsen får du teoretiske og metodiske kompetencer i finansiel analyse og beslutningstagen.

Uddannelsen er erhvervsrettet, og du vil i undervisningen kunne benytte tidligere job- og uddannelseserfaring. Specialet giver en teoretisk uddannelse med henblik på ansættelse i den finansielle sektor.

Uddannelsen henvender sig til ansatte i både finansielle virksomheder og i større erhvervsvirksomheders finans- og økonomifunktioner.

Holdinformation

Startdato: 25/08/2022
Slutdato:
16/12/2022
Optagelsesfrist:
15/06/2022
Afholdelsesform:
Aftenundervisning
Undervisningstidspunkt:
Mandag og torsdag kl. 17.10 - 18.50 eller 19 - 20.40.
Hjemmeside:
Kontaktperson:
HD2 Finansiering
Kontaktinformation: Copenhagen Business School - Handelshøjskolen (CBS Handelshøjs)
3815 3508
hdf@cbs.dk
Undervisningen foregår: Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg
Pris:
5 500.00
Tilmeldingsblanket:
Skolens tilmeldingsblanket
Skolens tilmeldingsside:

Beskrivelse

Kurset gør op med mange stereotype og forsimplede opfattelser af afkast af boliginvesteringer, prisudvikling på ejerboliger, valg af boligtype, realkreditlån m.m. Det vil få dig til at tænke dybere og mere nuanceret over problemstillingerne og give dig et nyt perspektiv, som er værdifuldt, uanet om du arbejder på ejendomsmarkedet eller i den finansielle sektor.

Du bliver i stand til at vurdere, hvorfor boligpriserne udvikler sig, som de gør, og give et kvalificeret bud på, hvordan de vil udvikle sig fremover. Du vil fx også kunne vurdere, hvilke effekter det nye boligskattesystem eller regeringens § 5 stk. 2-indgreb får på boligmarkedet. Du bliver i det hele taget i stand til at vurdere, hvilken boligform, der er den mest fordelagtige. Og hvorfor.

Uddannelsessteder