På uddannelsen får du indsigt i betydningen af kostens sammensætning og lærer at formidle de rette kostvaner til forskellige målgrupper.
Du får bl.a. viden om de biokemiske og fysiologiske processer, der sker, når kroppen omsætter fødevarer til energi og næringsstoffer og lærer også om sammenhængen mellem ernæring og sygdom.
Uddannelsen henvender sig til dig, som ønsker yderligere praktisk viden og erfaring med fødevarer, god og sund ernæring og en bred kommunikation om kost og sundhed.
Holdinformation
Startdato: | 05/02/2020 |
Slutdato: | 30/06/2020 |
Optagelsesfrist: | 18/12/2019 |
Afholdelsesform: | Aftenundervisning |
Kontaktperson: | Hans Frydendall |
Kontaktinformation: | Københavns Professionshøjskole, Efter- og videreuddannelse (KP_EVU) 51632473 |
Undervisningen foregår: | Københavns Professionshøjskole, Efter- og videreu. Tagensvej 18 2200 København N |
Pris: | 10 900.00 |
Tilmeldingsblanket: | Tilmelding |
Skolens tilmeldingsside: |