Ernæringsfaglig diplomuddannelse
Hold

Klinisk ernæring

På uddannelsen får du indsigt i betydningen af kostens sammensætning og lærer at formidle de rette kostvaner til forskellige målgrupper.

Du får bl.a. viden om de biokemiske og fysiologiske processer, der sker, når kroppen omsætter fødevarer til energi og næringsstoffer og lærer også om sammenhængen mellem ernæring og sygdom.

Uddannelsen henvender sig til dig, som ønsker yderligere praktisk viden og erfaring med fødevarer, god og sund ernæring og en bred kommunikation om kost og sundhed.

Holdinformation

Startdato: 12/09/2019
Slutdato:
30/01/2020
Optagelsesfrist:
10/08/2019
Afholdelsesform:
Aftenundervisning
Kontaktperson:
Hans Frydendall
Kontaktinformation: Københavns Professionshøjskole, Efter- og videreuddannelse (KP_EVU)
51632473
Undervisningen foregår: Københavns Professionshøjskole, Efter- og videreu.
Sigurdsgade 26
2200 København N
Pris:
10 900.00
Tilmeldingsblanket:
Tilmelding
Skolens tilmeldingsside:

Uddannelsessteder