HD 2.del, Business
Hold

Virksomhedens strategiske landskab

På uddannelsen lærer du at analysere og løse en række erhvervsøkonomiske problemstillinger på strategisk, taktisk og operationelt niveau.

Undervejs har du gode muligheder for at tone dit uddannelsesforløb, så det matcher de udfordringer, du møder i dit job.

Uddannelsen henvender sig til medarbejdere i den finansielle sektor og til ansatte i specialiserede job- og ledelsesfunktioner inden for bank, realkredit, pension, forsikring og ejendomsadministration.

Ny studieretning på HD 2. del fra januar 2022.

Holdinformation

Startdato: 09/11/2022
Slutdato:
02/12/2022
Optagelsesfrist:
15/06/2022
Afholdelsesform:
Dagundervisning
Undervisningstidspunkt:
Onsdage kl. 9-16
Hjemmeside:
Kontaktperson:
HD2 Business
Kontaktinformation: Copenhagen Business School - Handelshøjskolen (CBS Handelshøjs)
3815 5703
hd2business@cbs.dk
Undervisningen foregår: Copenhagen Business School
Dalgas Have 15, 2V.020 2000 Frederiksberg
2000 Frederiksberg
Pris:
5 500.00
Tilmeldingsblanket:
Skolens tilmeldingsblanket
Skolens tilmeldingsside:

Beskrivelse

Kurset giver dig den grundlæggende viden om, hvordan en virksomhed fungerer i forhold til sit marked og sine kunder. Du får indsigt i, hvordan du gennemfører markedsanalyser, udvikler go-to-market strategier, prioriterer kundesegmenter og skaber værdi for kunderne. Og du får overblik over de vigtigste værktøjer, teorier og modeller plus erfaring med hvordan du forholder dig kritisk til dem.

Du vil blive inspireret til at tænke anderledes, det vil sige, at du ikke kun lærer at forstå spillereglerne på markedet i sammenhæng med virksomhedens strategi, men også at se mulighederne for at ændre spillereglerne. Du får med andre ord styrket dine kompetencer til en række job inden for salg og markedsføring inklusive fx callcentre, logistik, økonomistyring og HR.

Faget er obligatorisk på HD2 Business og på HD2 Strategisk Salg og Marketing samt valgfag for studerende, som ikke har fulgt faget som en del af enten HD2 Business eller HD2 Strategisk Salg og Marketing.

Uddannelsessteder